10 хитринки, с които ще преборите видимия целулит Част 2

# 5 лазерна антицелулитна процедура за редукция на теглото и мастните натрупвания в проблемни зони

 „Tri-Active” е иновативна система особено подходяща за борба с проблема наречен целулит. С помощта на комбинираното действие на три различни метода се възстановява нормалният баланс на кожата:

Дълбока лазерна стимулация, която насърчава ангиогенезата на интрадермални съдове и възстановяване на микроциркулацията артериална, венозна и лимфна системи.
•    локализирана охлаждаща система, бързо редуцираща отоците.
•    ритмичен масаж чрез всмукване който стимулира лимфната помпа и лимфния дренаж.

За първи път в България се предлагат лазерни антицелулитни процедури базирани на технологията “Tri-activ anti cellulite technology” в клиника Леграно.

 # 6 Избягвайте рафинираните храни

Да знаеш кои храни да избягваш е толкова важно, колкото знаеш какво да ядеш. Намаляването на храни като брашно и зърно е от съществено значение. Съдържа нездравословни въглехидрати, които добавят гориво към огъня.

Въглехидратите от такива източници се превръщат в захар след метаболизиране. Захарта и глюкозата разграждат колагена и увеличават мастните отлагания под кожата. Време е да преминете към ядене на омега-3 мастни киселини. Те са по-здрави и богати на жизненоважни хранителни вещества.

 # 7 Надградете вашата колагенова игра

Храната е лекарство, ако знаете какво и как да се храните правилно. Точно както антиоксидантите са добри за намаляване на възпалението. Имате нужда от много колаген, за да поддържате кожата си здрава и здрава.

Производството на колаген може да отслаби поради нездравословна диета или стрес. Това значително влияе върху растежа на мастните отлагания под кожата. Като каза това, колагенът е чудесен източник за стареене на кожата, бръчки и стрии.

Богати източници на колаген са цитрусови плодове, чушки и листни зелени.

# 8 Упражнявайте се редовно

Само правенето на кардио не е достатъчно, за да се отървете от целулита по естествен път. Трябва да правите специфични и интензивни тренировки. Насочете се към областите, където имате целулит, като ръцете, бедрата и задните части.

Помислете да отидете на сесии за силова тренировка, HIIT, йога или пилатес. Правейки конкретни упражнения за краката и дупето за тонизирано тяло е от съществено значение. От тези 10 антицелулитни съвета, този е най-предпочитаният и ефективен!

# 9 Не избирайте операции, а антицелулитна процедура

Мислехте, че получаването на антицелулитна операция ще работи? Помисли отново. Лечението на целулита, колкото и агресивно да е, е предизвикателство. Можете само да подобрите появата на целулит. Това е възможно и чрез естествени методи.

Избирането на скъпо лечение като липосукция е загуба на време и пари.

# 10 Облекчете тревожността и стреса

Стресът може да причини силно възпаление в организма. Точно като диетата и упражненията, управлението на стреса е от съществено значение за здравословния живот. Стресът и тревожността могат да доведат до проблеми със сърцето, по-бързо стареене и бавен метаболизъм. Всичко това влияе върху целулита при жените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *