Вадене на МПС от канавки

Да върнем автомобила на пътя – бързо и безопасно.

Издърпване на заседнали автомобили:

Един от най-неприятните случаи, когато имате нужда от професионална пътна помощ и репатрак е тогава, когато се налага вадене от канавки и пропасти на вашия автомобил след неприятен инцидент.

Този тип пътно-транспортни произшествия (ПТП) за съжаление често е свързан с пострадали и дори с човешки жертви, което прави нуждата от професионален подход наложителна и дори задължителна. Обстоятелства около подобни инциденти са твърде комплексни и изискват адаптиран подход според обстановката. Опитът на екипа на място е ключов за успеха на планираната операция.

Ако автомобилът ви е заседнал, професионално обучените техници на SOS AUTO по превозните средства са готови да помогнат – денонощно,7 дни в седмицата. Бързо ще изтеглят обратно Вашия автомобил извън пътя,на безопасно място.

Надеждната помощ идва след едно телефонно обаждане на тел. : 0876 448 333 !

Инциденти с МПС в канавка

Катастрофите в канавки са по-леките от двата типа ПТП-та и като цяло процедурата по изтегляне на авариралият автомобил е по-облекчена. Съвсем резонно обема пострадли при катастрофи от този тип е по-ниско, но често автомобилите могат да бъдат ремонтирани и отново да бъдат ползвани от своите собственици. Предназначение за точно такива обстоятелства са специализираните услуги по изтегляне на SOS Auto.

Изтегляне от пропаст на МПС

Сред най-опасните неща, които могат да се случат на един автомобил е да попадне в пропаст. Това само по себе си крие огромен риск не само за автомобила, а и за водача и пътниците, пътуващи в него.

Това е едно от най-големите предизвикателства за един екип, специализиран в професионалната пътна помощ и като такова е напълно недопустимо то да бъде реализирано от хора и фирми без сериозна подготовка, каквато SOS Auto предоставя на своите клиенти.

Изваждането на кола, джип, бус, камион или автобус от пропаст е една изключително комплексна услуга и като такава предполага да се подходи сериозно при избор на фирма за пътна помощ, която да гарантира крайния успех при този вид ПТП-та.

Не правете компромиси!

Ако вашият автомобил се нуждае от помощ на пътя, защото е:

Заседнал;

– Катастрофирал;

Паднал в канавка;

– Блъснат.

Свържете се непременно с екипа от професионалисти на SOS AUTO на: тел. 0876 448 333 или на имейл: office@sosauto.eu