Дръжки за почистване на стъкла и прозорци

Материали за дръжки като инструменти за почистване на стъкла и прозорци:

Докато теглото на месинговите дръжки Ви помага да упражнявате по-голям натиск върху прозореца, леките алуминиеви и пластмасови дръжки ви помагат да почиствате прозорците по-бързо с по-малко натоварване на китките.

Тъй като ще използвате повече от една чистачка, опитайте по една от всяка и вижте кое е най-доброто за вас.

Най-простата чистачка за закупуване, най-лесната за смяна на гумата е Unger Ninja Channel и дръжката на чистачката. Тази чистачка е страхотен инструмент за почистване на стъкла за начинаещи. Инструментите за почистване на стъкла и прозорци са най-разнообразни.

Удължителни стълбове като инструменти за почистване на стъкла и прозорци

Удължителите са най-доброто средство за почистване на труднодостъпни прозорци без стълби или асансьори. Тези стълбове се захващат за вашите чистачки, Т-образни лостове, скрепери и скрубери.

Повечето удължителни колове са направени от ултра леки въглеродни влакна или алуминий. Потърсете такива с ергономични дръжки, лесни заключващи механизми и сменяеми накрайници.

Разтвор за почистване на прозорци и кофи

Това ще добавим към нужните Ви инструменти за почистване на стъкла. Дори за професионални почистващи препарати за прозорци, сместа от сапун и вода е най-ефективното почистващо решение.

Потребителските сапуни за съдове като Dawn или Palmolive също могат да се използват като препарат за почистване на стъкло. Те са страхотни в разграждането на мазнините и ще позволят на чистачката ви да се плъзга гладко по всяка повърхност на прозореца.

Вземете няколко евтини кофи от всеки магазин за хардуер. Купете една правоъгълна кофа, която е достатъчно голяма за най-широката ви т-образна греда.

Кърпи

Микрофибърна кърпа или хирургическа кърпа са евтини варианти за детайлно почистване без оставяне на мъх или ивици.

Инструменти за почистване на стъкла

За да почистите прозорците на вашите клиенти отвътре и отвън, вземете един от тези инструменти за почистване на стъклата на прозорци:

Микрофибър и почистващ разтвор.

За малки домашни прозорци почистете параваните с микрофибърен ръкав или кърпа, напоена с вашия разтвор за почистване на прозорци.