Изборът на сватбени пръстени

Вълшебен момент от подготовката на сватбения ден…

Отначало решете дали искате да купите еднакви брачни халки или напълно различни модели. Днес не се счита за задължително бижутата на съпрузите да са абсолютно идентични.

Опциите за мъже често са прости, гладки, тесни, но жените, като правило, предпочитат бижута от комбинирани метали, украсени с камъни, гравирани. Диамантените пръстени са много популярни в магазините.

Решете от какъв метал искате да бъдат сватбените Ви пръстени.

Традиционният вариант, актуален по всяко време, са златните бижута. Те могат да бъдат изработени от класическо злато или бяло злато или комбинация от тези видове благороден метал.

Ако в живота предпочитате бижута, изработени от сребро, тогава златен пръстен няма да хармонира добре с другите Ви аксесоари. В този случай се препоръчва да закупите или сребърни пръстени, безспорното предимство на които ще бъде достъпната цена, но тъй като сватбените пръстени са не само символ на обединението на две сърца, но и стойност, която може да бъде наследена от деца и внуци, тогава изберете опциите с бяло злато или платина.

Какви брачни халки предпочитате?

Подготовката за сватба обикновено се извършва според конкретен бюджет. Затова при избора на сватбени пръстени цените имат значение. Цената на декорацията зависи от много параметри:

  • вид и проба на метала,
  • наличие и размер на скъпоценни камъни,
  • използване на допълнителен декор (например гравиране),
  • марка и т.н.

Много салони продават сватбени пръстени с отстъпка. Младоженците могат да разчитат на това, че цената на две покупки веднага ще бъде с 5-15% по-ниска от цената отделно.

Представители на всички големи къщи за бижута у нас са съсредоточени в столицата, така че София може да предложи сватбени пръстени най-разнообразни, изключителни и различни по цена: от достъпни до наистина кралски модели.

Професионалистите в техния бизнес имат разнообразни предложения, за да спечелят сърцата на бъдещите младоженци: те предлагат всякакви опции за гравиране, индивидуални дизайни, различни скъпоценни метали и камъни за изработка на атрактивен модел. За да не се загубите в хиляди опции за сватбени пръстени, използвайте удобната търсачка за сватба, задайте необходимите параметри и ще Ви бъдат предложени всички подходящи крайни модели.

Или просто се доверете на професионализма на избраната от Вас сватбена агенция.

Ако, въпреки това, не сте намерили бижута, които да отговарят на Вашия вкус, тогава можете да се свържете с бижутер, който ще изработи сватбените пръстени по Ваша поръчка.