Избор на лимузина под наем

Избор на лимузина под наем

Основни маниери, които трябва да покажете на своя шофьор на лимузина

Избор на лимузина под наем. Малко са нещата толкова вълнуващи, колкото стъпването в лимузина за първи път. Може да изглежда като бляскав повод и в повечето случаи е така! Но преди да се освободите и да се развихрите по време на обиколката си с лимузина, важно е да обърнете внимание на шофьора на лимузината.

Този човек не само отделя време, за да ви разведе из града или от едната дестинация до другата, той придружава вас и вашата група през цялата вечер. Нека да разгледаме няколко основни любезности, които трябва да покажете към шофьора на лимузина за услугата им.

Бъдете на време

Това е особено важна учтивост, ако сте резервирали лимузина от дома си до летището или на частно събитие. Когато резервирате лимузина, трябва да имате предвид точното време, когато ще трябва да бъдете взети. Освен това трябва да уведомите лимузината си, когато искате да бъдете взети от вашето събитие. Въпреки че е възможно да платите за допълнителното време, което сте прекарали в лимузината си, е грубо да закъснеете, след като вече сте потвърдили времето с тях. И не само това, това забавя шофьора на лимузина, губейки времето му.

Обърнете внимание на вашите маниери

Карането с лимузина – независимо дали сте шофьор на лимузина, води ви на събитие или ви прекарва през ден на винени турове – означава да използвате маниерите си. Докато лимузините могат да предоставят алкохолни напитки или удобства в своите пакети от услуги, трябва да внимавате да не злоупотребявате. Трите основни грешни стъпки, които трябва да се избягват, включват:

  • Използване на груб или неприличен език, когато говорите с шофьора си
  • Удряне по прозорците или люка, докато сте в лимузината
  • Поврежда всяка част от лимузината

Не забравяйте за бакшиш

Услугите за лимузини плащат на своите шофьори, но това не означава, че недаването на бакшиш е подходящо. Всъщност се смята за доста грубо. Шофьорът ви води от точка А до точка Б и дори може да измине допълнително разстояние, за да се увери, че сте имали добро преживяване. След като прекарате следобед, вечер или цял ден с вас и вашите приятели и получите изключително обслужване, бакшишът е важен жест, който трябва да направите. Когато се съмнявате каква да бъде сумата, 20% бакшиш е доста стандартен.

Като се има предвид, че почти 50% от лимузинните услуги се предоставят на бизнес клиенти през цялата седмица, тези любезности са типични за лимузините. Ако решите да резервирате следващата винена обиколка с лимузина, уверете се, бъдете учтив гост.