Какви инструменти за чистене на стъкла да избера?

Какви инструменти за чистене на стъкла да използвате за да има резултат?

Ако трябва да почистите стъкло със стари петна от мръсотия или да премахнете петна от боя или други строителни материали, тогава използвайте така наречените специални скрепери с остриета за почистване на стъкло.

Това са специалните скрепери с остриета за почистване на стъкло ще дойдат на помощ. За разлика от обикновеното острие, инструментът за чистене на стъкла е направен така, че да не оставя след себе си неприятни драскотини.

Скрепер за прозорци и стъкло със сменяеми остриета е доста популярен както сред фирмите за почистване, така и сред домакините.

В този случай е необходимо да се обърне специално внимание на избора на острие за скрепера:

  • едностранно острие към скрепера е подходящо за почистване на лъскави повърхности, почистване на стъклени и стъклокерамични покрития от боя, тиксо, стикери;
  • двустранното острие за скрепера е с двустранно заточване, като острата страна се използва за почистване на лъскави повърхности, а тъпата страна се използва за почистване на остатъци от строителни материали, цимент, варовик и шпакловка.

Използването на стъргалки значително намалява времето, необходимо за почистване на упорити петна, а също така намалява консумацията на препарат.

Скреперите обикновено са компактни, имат висока якост и устойчивост на износване. Устойчиви са на агресивни компоненти на препарата.

Почистващи препарати и препарати за прозорци, огледала и стъклени повърхности като вид инструменти за чистене на стъкла

Всички имаме различна представа за уютен дом, съставена от лични навици, възпитание, начин на живот и вътрешно състояние на душевно равновесие. Въпреки това всички искаме да видим дома си чист и добре поддържан. И понякога е жалко, че ни липсва време да възстановим реда!

А наличието на лъскави повърхности в стаята задължава собственика да следи внимателно тяхната чистота. Това могат да бъдат стъклени маси, шкафове, витрини, както и огледала и стъкло. Такива повърхности със сигурност ще бъдат намерени във всяка стая.

За да може почистването на взискателна повърхност да донесе само радост и да не се превърне в тежък труд, е необходимо да се използват домакински химикали.

За висококачествено почистване на стъклени повърхности разгледайте нашите инструменти за почистване на стъкла.