Какво съдържа интравенозната инфузия

Какво съдържа интравенозната инфузия

Когато планирате интравенозна инфузия, вашият медицински екип ще отговори на всички ваши въпроси. Но ако се интересувате от тази терапия за повишаване на имунната система и искате да научите повече за нея, ето някои от най-често задаваните въпроси.

1. Какво съдържа интравенозната инфузия?

Всяка сесия ще бъде различна, в зависимост от целите ви. В iV инфузия, насочена към подобряване на имунната ви система, можете да очаквате да получите решение, което е част от стерилен физиологичен разтвор и частично хранителни вещества като витамин В, В12 и витамин С.

Има и iV инфузии, фокусирани върху:

  • Хидратиране на кожата и тялото за общо уелнес
  • Възстановяване след тежка тренировка или контузия
  • Облекчаване на възпалението, болката и дискомфорта
  • Енергизиране на тялото ви с цялостен енергиен тласък
  • Подкрепа за имунитет за защита срещу болести
  • Намаляване на въздействието на токсините и попълване на кожата, косата и ноктите
  • Против стареене
  • Като цяло уелнес

Всяка сесия ще има комбинация от съставки, специално формулирани за вашия целеви резултат.

2. Как работи IV инфузията?

Когато тялото ви се бори с инфекция, имунната система изтегля хранителни вещества от други части на тялото ви. Тези хранителни вещества са били необходими за други работни места и тези процеси сега ще страдат, освен ако нямате достатъчно запаси, за да ги поддържате ефективно.

С iV инфузия получавате хранителните вещества директно в кръвта си, където те се разсейват в тялото ви, когато са необходими.

Ако не сте болни, те ви поддържат здрави и енергизирани. Тези течности, витамини и минерали изчистват токсините в тялото ви, поддържат органите си да вършат работата си с пикова ефективност и като цяло помагат на тялото ви да изпълнява задачите, необходими за ежедневието.

Когато сте болни, тялото ви е фокусирано върху борбата с тези чужди организми. iV инфузиите с болест дават на вашата система необходимите хидратиращи течности, витамини, антиоксиданти и други хранителни нужди, необходими не само за борба с болестта, но и за продължаване на подпомагането на всички останали процеси.

3. Ами ако имам хронично заболяване?

Витамините и минералите са необходими на всички, независимо от състоянието ви.

Вашата медицинска история ще определи дали сте идеален кандидат и специалистите по инфузия ще направят щателна оценка на вашата информация и ще ви уведомят дали можете безопасно да се възползвате.

Когато имате нужда от повече терапии, може да не усетите ефектите веднага. Това не е лошо нещо; това просто означава, че инфузията работи усилено, за да запълни пропуските от храненето в тялото ви.

Превантивните инфузии сега могат да ви помогнат да избегнете болничното легло по-късно.

Въпреки че тези интравенозни инфузии не могат да оправят всичко, те могат да свършат чудесна работа за повишаване на имунната ви система и борба с болестите, преди да разберете, че са там.

Профилактиката е от ключово значение за избягване на опасни организми, така че измийте ръцете си, грижете се за здравето си и планирайте инфузия на iV днес.