Как да се грижите за чашата със снимка

Как да се грижите за чашата със снимка

Чашата със снимка или лого може да се мие в съдомиялна машина, в този случай нищо няма да се случи с изображението. Може да се използва за нагряване в микровълнова фурна, може да се налива вряла вода в чашата. Нищо от това няма да навреди на снимката върху чашата по никакъв начин.

Чаша със снимка за подарък

Чаша с красив дизайн е евтин и много полезен подарък, който може да се използва като фирмено лого;

Използва се шестцветен печат за нанасяне на снимки;

9 цвята чаши;

Дизайнът може да се прилага както във формат „Стандарт”, така и във формат „Премиум” с пълно уплътняване на краищата на чашата;

Бърза и лесна онлайн поръчка;

Възможност за поставяне на картинки и текст.

Керамичните чаши със снимки с обем 300 мл се предлагат в изцяло бели или с цветни елементи (цветна дръжка и ръб, цветна вътрешност, цветна вътрешност + цветна дръжка), чаша хамелеон, златни и сребърни чаши, искрящи розови и ментови цветове.

Предлагат се и чаша от матирано стъкло и чаша термос за кола.

С обикновен печат:

Изображението, снимката не може да се приложи изцяло върху чашата, оставяйки малко гладко пространство в края над и под дизайна. По такъв начин се създава изображение в рамка. Много хора харесват тази удобна опция за прилагане на снимка.

С пълно запечатване:

Имате възможност да използвате изцяло цялата крайна повърхност на чашата, за да нанесете  снимката и да се получи красив дизайн. Сега ще има още повече любими снимки! Ако харесвате изцяло шарени чаши, поръчайте такива. Качеството на печат определено няма да ви разочарова.

Чашата със снимка е страхотен подарък!

Всеки човек, независимо от раса, възраст или религия, използва такава част от кухненски и трапезарни прибори като чаша. През деня , където сме, в офиса или у дома пием чай или кафе няколко пъти, така че сладък подарък под формата на лична чаша със снимка никога няма да излезе на място, а добре подбраното изображение ще добави наслада към подаръка.

Открийте ето тук магията на чашата със снимка като подарък. Независимо от повода, тя ще зарадва всеки, който я получи.