Как се лекува с хипноза

Как се лекува с хипноза

Как се лекуват с хипноза панически атаки

Как се лекува с хипноза. Лечението на хипноза при състояния на панически атаки може да помогне за облекчаване на това сериозно невротично разстройство. При паническите атаки няма органична или друга патология, тъй като те са причинени само от психологически разстройства. Хипнотичните сесии правят възможно връщането към нормален, познат начин на живот, възстановяване на нервната система, позволяват на тялото да функционира нормално и не дава болезнени реакции.

Паническите атаки определено нарушават нормалния ритъм на живот. Човек, страдащ от този тип разстройство, прекрасно разбира, че не може, не му е по силите сам да се справи с чувството на паника. Атаките могат да се появят по всяко време на деня, независимо от здравето, професионалната активност, физическата и емоционалната активност. Ако болестта, а това е болест, не се лекува, тогава тя може да прогресира и състоянието само ще се влоши.

Кои са симптомите и признаците на паническите атаки:

-чувство на паника;

-повишена тревожност;

-сърцебиене;

-виене на свят;

-чувство на гадене и повръщане, незадържане на храна;

-състояние на обща слабост и отпуснатост;

-изпотяване, нощно и денем;

-страх, безпричинен, връхлитащ;

-трудно заспиване, събуждане посред нощ, безсъние;

-затруднено, участено дишане;

-вътрешно треперене и плач;

-изтръпване на крайниците;

-чести състояния на депресивно настроение;

-загуба на апетит;

-изразена емоционална лабилност и др.

Ние можем да Ви помогнем, да облекчим и да преустановим паническата атака, ако имате случай при Вас, с който се мъчите да се справите. Обадете ни се, запишете час и ще получите професионална помощ от опитен психотерапевт.

Фирма InnerSelf Academy сме с адрес: София, кв. Лагера, ул. Балканджи Йово 5. Телефон, на който можете да се ни потърсите е: +3598 89 722 483.

Съществуват различни методи за лечение на панически атаки – психотерапевтични, медикаментозни и други. Но, като се има предвид, че паническите атаки са от психологически характер, ние ги лекуваме, при това много успешно с хипноза.