Оригинални сватбени покани

Ако искате да впечатлите и да направите наистина оригинални сватбени покани, които ще се запомнят дълго време, тогава една от следните седем идеи определено ще Ви подхожда. Дори при скромен бюджет винаги можете да намерите творческо решение. Не забравяйте, че не е нужно да харчите пари за скъпи релефни печатни и дизайнерски услуги, за да измислите истинска красота.

1.На седмото небе

Тези наистина оригинални сватбени покани се правят много лесно, но не оставят никого безразличен. Хартиените самолети могат да бъдат сгънати от дебела цветна или бяла хартия. След това напишете на крилете на Вашата „птица на любовта“ датата на тържеството и адреса на мястото на тържеството. И след това го изпратете до небето, нека лети до адресата!

Такива самолети могат да бъдат украсени с пощенски марки и цветни панделки-надписи в краищата. Но не ги натоварвайте с прекомерни детайли, защото основното в тях, като в любовта, е лекотата и усещането за полет.

2. Сватбен пъзел

Нека гостите Ви да се потрудят малко с главата с тази сватбена покана преди тържеството. Поканите – пъзели изглеждат не само интересни и необичайни, но и имат важна символика. Както Олег Рой пише в романите си: „Любовта е в детайлите, малките загадки на голямата картина“.

Важно за е поканата за Вашата сватба да бъде направена от много дебел картон или друг материал, който не се огъва, като дърво. Изрязването на детайлите на пъзела е по-добре с чиновнически нож, а не с ножица, за да стане по-гладко.

3. Чуваща наслада

Музиката е стенограма от чувства, които можете да предадете на гостите си, като запишете сватбената Ви покана на компактдиск. Запишете персонализирано аудио за всеки гост или направете забавна песен, като добавите подробни инструкции за снимки върху дрес-кода и как да стигнете до там с кола. Можете също да оставите видео съобщение с Вашата любовна история на диска, то ще разкаже за Вашите чувства по-добре от всякакви други думи.