Отървете се от петната като почистите или изперете автомобилните седалки

Ако се вгледате внимателно в задната седалка на колата си, можете да видите много петна. Не трябва да ядете в колата, но понякога тези правила все още се нарушават. Ако не сте успели да се отървете от тях, докато почиствате седалките, ще трябва да се справите с тях отделно или да се възползвате от услугата за пране на автомобилни седалки.

Възползвайте се от услугата за пране на автомобилни седалки

Алкохол. Разляхте вино или друг алкохол по седалките. Можете да се отървете от него, като търкате с гъба, потопена в сапунена вода или в разтвор на оцет (1 супена лъжица. Вода – 1 чаена лъжичка).

Напитки, консерви и др. Някой е оцапал седалките с кафе, чай или сок? Необходимо е петното да се третира с лимонена киселина или амоняк.

Червило или лак за обувки. Накиснете гъба с 90% етилов алкохол.

Изпиране на автомобилни седалки

Измиването на седалката не е лесно и отнема време. Ето защо си струва да закупите покривало за кола, което е лесно да се смени. Но може ли да се измие, ако се замърси с времето? Експертите съветват да не правите това. Ако вземете висококачествен капак, той често има слой от гума от пяна, който лесно се разваля при пране. Пяната ще се разпадне и ще се деформира. Скъпо покритие и не изисква измиване, т.к можете да го почистите със специален разтвор.

Но не всеки може да харчи пари за такова покритие. След това може просто да бъде заменен с нов. Или се свържете с химическо чистене за помощ. Но ако все пак искате да се справяте сами, направете го правилно.

Нашите координати са: hello@polirane.net Тел.: 0888 000 588.

Кожа

Не се препоръчва да перете коженото покритие и продукта от изкуствена кожа. За да премахнете замърсяванията, трябва да ги третирате с мека, леко влажна кърпа. Можете да го избършете не с вода, а със специален разтвор: 1 супена лъжица за 5 литра вода. продукт, който се използва за почистване на килими. Ако по повърхността на кутията се виждат петна от мазнина, алкохолът ще помогне за тяхното отстраняване.