Съвети за почистване на възглавници за мебели на открито или тераса

По-топлото време и по-дългите дни означават, че естествено ще прекарвате повече време на вашите възглавници на открито. Това е особено вярно, ако имате удобен комплект външни мебели. Външните възглавници за мебели могат да натрупват мръсотия, плесени и други видове петна относително бързо.

Външните възглавници, сенници и чадъри са предназначени да издържат години. Но ако не се грижите за тях правилно, ще забележите разлика много по-рано. Най-добрият начин да осигурите дълготрайността на вашите мебели на открито или вътрешен двор е да ги почиствате редовно. И това включва вашите възглавници на открито.

Почистването на външни възглавници ще зависи от вида петно, което се опитвате да премахнете. И вида на плата или материала, от който е изработена възглавницата. Някои мебели за вътрешни дворове са обработени с покрития, които ги предпазват от UV лъчи и / или вода. Важно е да проверите за конкретни инструкции за почистване или ограничения върху етикетите на възглавниците.

Как да почистите възглавниците за външни мебели

  • Четка с мек косъм
  • Бутилка спрей
  • Перилен препарат
  • Боракс
  • Топла вода
  • Избелващо средство на базата на кислород

Как да миете ръчно възглавници на открито

Повечето възглавници могат да бъдат почистени с разтвор. От 1 ч.л. сапун, 1 ч. л. боракс и 1 литър топла вода. Комбинирайте всички съставки в спрей и наситете двете страни на възглавницата. Оставете разтвора да престои 15-20 минути, като се уверите, че не го оставяте да изсъхне напълно. Измийте разтвора с чиста вода и оставете възглавницата на ръба му да изсъхне.

Ако почистването на вашите възглавници за мебели на открито ви започва по пътя към цялостна рутинна. Почистване на домакинството, MediaClean е тук, за да го направи по-лесно от всякога! Нашите професионални химически чистачки предоставят услуги за почистване на битови предмети като спално бельо в допълнение към ежедневното пране. Свържете се с нас на тел. 0885 270 261, бул. Арсеналски №23, Лозенец, София, за да научите повече за всички наши услуги за почистване, включително удобно вземане и доставка!