Предимства на наемането на кола

Какви са предимствата на наемането на кола?

Несъмнено ще ни трябва много повече място, за да ги обобщим, но ето най-важните предимства на наемането на кола.

Позволява Ви винаги да карате нови коли

Ако обичате да шофирате, най-естественото желание е да се качите зад волана на модели, които току-що са излезли от представителството (или почти). Това обаче не е обичайно, когато става въпрос за покупка на автомобил, защото когато току-що сте платили последната вноска, полезността на автомобила най-вероятно ще бъде остаряла. За щастие, наемането на кола ви позволява да тествате работата на различни превозни средства за разумна сума пари. В случая на нашите коли под наем в Майорка, например, нашият автопарк се обновява всяка година, така че единствената ви грижа е да се насладите напълно на шофирането.

Осигурява максимална безопасност на пътя

Тъй като новите превозни средства подлежат на постоянни проверки от фирмите за коли под наем, които ги управляват, вие ще имате увереността да шофирате надеждни автомобили с пълна гаранция. Това означава, че няма да се притеснявате да ги занесете на механика или за нивата на маслото, спирачните накладки, нивата на въздуха или влошаването на гумите. Всичко това, без да забравяме за допълнителните услуги, които предлагат някои агенции за коли под наем. С ROIG Rent a Car, без да продължавате повече, ще имате безплатна пътна помощ 24 часа в денонощието, 365 дни в седмицата. Това гарантира, че вашият автомобил ще бъде ремонтиран моментално и, ако това не е възможно, ще бъде незабавно заменен с друг с подобни или превъзходни характеристики. Какво ще кажете за това?

Ще спрете да следите пробега

С закупен автомобил пътуването на дълги разстояния често е синоним на безпокойство, тъй като това означава, че ще има по-голямо износване на превозното средство. И ако мислите да пътувате с кола по време на почивката си, кой иска да спести пробег? Ако изберете агенция за коли под наем с неограничен пробег, можете да се възползвате максимално от колата си под наем.

Пространството не е проблем

Това е още едно от големите ограничения при закупуването на автомобили. Обикновено превозните средства се купуват с мисъл за членовете на семейството. Резултатът? Че стават твърде малки, когато някой друг реши да се присъедини към вашето бягство през уикенда. Автомобилите под наем ви позволяват да решите този проблем. Можете да наемете превозно средство с точния брой места, от които се нуждаете.

Прави придвижването лесно

Наличието на кола в имот е наистина практично. Проблемът идва когато искаме да я използваме на почивка и дестинацията е на голямо разстояние от вашия дом? В тези случаи наемането на превозно средство също може да бъде най-добрият избор. Освен това няма да ви се налага да разчитате на автобуси, влакове или други транспортни средства. Те са подчинени на разписания и са ограничени в географския си обхват, както е в Майорка или много други острови.

Това може да бъде значително спестяване

Много хора, особено тези, които живеят в градски райони, които са добре свързани с обществен транспорт, използват превозното си средство само по време на празниците си или при конкретни пътувания. Когато това се случи, трябва да извадите калкулатора и да сравните разходите за притежаване на собствения си автомобил. Включително вноски и застрахователни плащания, пътен данък, сметка за ремонт за аварии и т.н. При много обстоятелства ви уверяваме, че изборът на коли под наем е по-рентабилен