Стелажи за съхранение на стоки

Стелажи за съхранение на стоки и различните критерии

-Размери и тегло на артикулите и стоките, които ще се съхраняват върху тях. Колкото по-голямо е теглото на стоките, толкова по-дебел трябва да бъде металът на багажника. Размерите на стоките ще повлияят на избора на типа багажник. Например конзолните стелажи за съхранение на стоки са много удобни за съхранение на дълги предмети;

-контейнерът, в който ще се намират стоките, или липсата му;

-вид помещения (склад, фризер или магазин);

-среда в оборудвана стая;

-срока на годност на предвидените стоки, за които са оборудвани стелажите.

Гравитационните стелажи са рамкови конструкции, оборудвани с ролкови коловози. Самите пътеки са оборудвани с наклон и това позволява на стоките или палетите да се движат от точката на товарене до пунктовете за разтоварване. Движението на стоки става поради собствената им гравитация, тоест гравитацията. Човек не трябва да харчи нито електричество, нито собствените си усилия за тези движения. Такива стелажи ще бъдат удобни в хладилни складове и складове за авточасти.

За нас и нашата компания: Фирма AZ Solutions – Стелажи и интелигентни решения за съхранение, гр.София, ж.к.Люлин, бл.789,вх.Б, партер, офис 6. Телефон за контакт с нас: 02/8921680. Заповядайте.

Най-важният нюанс при избора е критериите за качество на стелажите

Най-добрият вариант е да закупите рафтове от производителя. Това ще гарантира, че качеството не се нарушава на по-ниска цена. Освен това, ако възникнат някакви проблеми по време на работа, винаги можете бързо да ги разрешите, като се свържете с производителя.

Не забравяйте да прецените от какъв материал е направена стелажа. Независимо дали е дърво, метал или пластмаса, той трябва да бъде с високо качество, издръжлив, надежден.

Размер на багажника. Това е много важен критерий, затова, преди да закупите, трябва внимателно да измерите предвиденото пространство. Ако по някаква причина това е трудно, тогава винаги можете да се обадите на измервател, който ще ви помогне да определите размера на конструкцията, да посъветвате кой тип ще бъде най-оптимален и как да го поставите по-функционално в тази стая.