Съвети за избор на професионална прахосмукачка

Избирайки модел на професионална прахосмукачка за миене, решете целта на покупката. Универсалността на повечето прахосмукачки позволява широка гама от задачи. Мениджърът ще ви помогне да изберете необходимия капацитет на оборудването, ще предложи оптималния размер на контейнера за събиране на прах при изпълнение на определени задачи.

Такава прахосмукачка има и контейнер за почистващ разтвор. Това е важно при извършване на химическо чистене на килими, текстилни повърхности, килими.

Обърнете внимание на наличието на полиестерен филтър и комплект аксесоари, необходими за химическо почистване на прах и отпадъци.

Обърнете внимание не само на видовете работи, които трябва да се извършват, но и на тяхната продължителност. Мощността на необходимата прахосмукачка ще зависи от това.

Предимства на професионалните прахосмукачки

Всеки модел на прахосмукачка е индивидуален, но предвид обема на извършената работа, предимствата включват:

-Размери. Малките размери на прахосмукачките позволяват използването им и в най-малките пространства. Имат отлична маневреност;

-Универсалност. Наличието на голям набор от приставки прави всеки модел по-гъвкав;

-Ефективност. Високата мощност на засмукване ви позволява да извършвате голям обем работа с малка инвестиция на време. Осигурено е отлично качество;

-Многофункционалност. Професионалните модели прахосмукачки могат да се справят с различни видове работа, да извършват мокро, сухо почистване.

Отделна категория се състои от дюзи с дръжки с от 1 до 4 дюзи. Важно е да се вземе предвид ширината на работната повърхност и мощността на помпата. Важно е правилно да комбинирате домакински уреди, приставки и мощността на аспиратора.

Съвети за избор на професионална прахосмукачка за почистване на килими

Служителите на фирмаите използват универсални приставки, например с две четки, подходящи за почистване на твърди повърхности, като кожа и мека мебел, за химическо чистене на помещения.

Ако искате качеството на почистване да надхвърли всичките ви очаквания – поръчайте професионално почистване на килими с екстрактор от реномиран производител. За да се възползвате от офертата и да поръчате услугата, свържете се с мениджъра на фирмата по всеки удобен начин. Ако искате да се запознаете с пълния набор от услуги – изпратете заявка и ние ще Ви изпратим търговска оферта по имейл.

Още за съвети за избор на професионална прахосмукачка тук.