Топ 10 предимства на мобилните приложения за вашия бизнес

Ефективното приложение на мобилните приложения

Използването на мобилни приложения се е увеличило неимоверно и това е тенденция, която тепърва набира сила. Близо 90% от потребителите на смартфони прекарват време в приложения, а 49% от хората отварят приложение повече от 11 пъти на ден.

Потребителите все повече правят покупки от мобилни устройства, което може да окаже голямо влияние върху пътуването на клиента — и върху вашия бизнес.

Ако вашата компания все още няма такова, мобилното приложение може да ви помогне да поддържате по-дълбоки взаимоотношения с тези потребители, които са на първо място в мобилните устройства, и да увеличите продажбите на продукти или услуги.

Но инвестирането в приложение не е малко постижение. Важно е да претеглите ползите от създаването на мобилно приложение, за да видите дали това е най-добрата инвестиция за вашия бизнес в момента. Прочетете това ръководство, за да научите за предимствата на мобилните приложения за вашия бизнес.

Ползите от мобилните апликации

Докато вашият бизнес уебсайт трябва да бъде оптимизиран за мобилни устройства, той все още не може да надмине изживяването на приложение. Приложенията имат по-малко разсейвания, по-бързи са за мобилни потребители и идват с полезни функции като насочени известия и географско насочване. Ако сте на оградата относно създаването на мобилно приложение за вашия бизнес, вижте тези предимства на мобилното приложение, за да оправдаете времето и ресурсите, необходими за създаване на собствено приложение.

Сред многото им предимства, мобилните приложения помагат на бизнеса:

  1. Изградете по-силна марка
  2. Свържете се по-добре с клиентите
  3. Осигурете стойност на клиентите
  4. Подобрете ангажираността на клиентите
  5. Персонализирайте маркетингов канал
  6. Подобрете взаимодействието с клиентите
  7. Капитализиране на ниша
  8. Използвайте каналите на социалните медии
  9. Подобрете лоялността на клиентите
  10. Увеличете печалбите

Използвайте платформа за съдържание, за да управлявате вашето мобилно приложение

Потребителите използват мобилни устройства, за да събират информация за марките, които обичат. Също така използват смартфони, за да правят покупки.

Вероятно мобилното приложение може да помогне на вашия бизнес да предостави на потребителите по-добро цялостно изживяване, като същевременно задълбочи взаимоотношенията с клиентите в мащаб.

Когато сте готови да създадете свое собствено мобилно приложение, оценете платформа за съдържание, която ви помага да ги управлявате. Adobe Experience Manager позволява на фирмите да извличат, адаптират, автоматизират и доставят дигитални изживявания едно към едно със силата на AI.