HR консултиране и подбор

Работете не само с кандидати за открити свободни работни места, но и изграждайте връзки с обещаващи специалисти предварително.

Принципи за изграждане на връзки със специалисти

Тези принципи, както изглежда на мнозина, демонстрират просто безпринципно набиране на персонал, но това са реалностите на днешния ден. Агресивните ловци на хедхауни ​​имат много трикове. Например, практикува се да се харесва на потенциален кандидат в значими за него дни – рожден ден, ваканция, семейна ваканция. Смята се, че в този момент човек е по-податлив на нови оферти и реагира положително на обажданията от набиране на персонал. За да се използва тази техника, е необходимо постоянно да се събира информация за потенциален кандидат: да се знаят неговите интереси и семейство, хобита, зависимости и т.н.

Друга ефективна техника при HR консултиране и подбор – „закупуване на нова работа“ – е, че всички окончателни кандидати за длъжността трябва да предоставят на потенциалния работодател три имена на най-добрите специалисти сред бившите колеги, включително данни за контакт. Тази информация трябва да бъде предоставена, преди кандидатът да бъде помолен да заеме свободно място.

Ние подкрепяме международни и местни компании да развиват своя бизнес чрез партньорство в намирането на таланти, обучаването и развитието им и дългосрочно консултиране.

Нашият екип от експерти е компетентен и опитен в разработването на широка гама услуги, процеси и продукти, свързани с Човешките ресурси.

Ние сме една от най-добрите компании за HR услуги на пазара, специализирана в IT, ITO, BPO, SSC, SDC Подбор, Учене и Развитие и HR Консултиране.

За контакти с нас: фирма Upskill , София, жк. Манастирски ливади, бул. България 111, сграда А, етаж 4. Телефон: +359 882 240 381

Аутсорсингът на Човешки ресурси е модерен начин за решаване на задачи в областта на подбора на персонал.

HR консултиране и подбор включва:

-преглед на пазара на труда;

-подготовка на профила след публикуване;

търсене и подбор на кандидати;

-организиране на интервюта с кандидатите;

-надзор върху работата на кандидата.

HR консултирането включва няколко процедури:

-избор на кандидати за готови автобиографии;

-оценка на персонала;

-одит на рамката и т.н.

Вакантно място = кандидат: нови техники за набиране на персонал.