Някои важни моменти при избор на лимузина за Вашия празник

Ето кои са по-важните моменти, когато искате да наемете лимузина за Вашето тържество:

-Задължително е да сключите договор за наем на лимузина с компанията.

Това ще защити клиента в случай на непредвидени обстоятелства.

Споразумението трябва да съдържа датата на наемане, точното време/час, до което автомобилът трябва да бъде обслужен, маршрутът и броят на часовете за наем.

Важно е също така да се регистрира марката на автомобила, неговия цвят, наличието на бижута, както и да се уточни кой автомобил от посочените лимузини ще бъде налице, в ситуация на случила се непредвидена повреда. Сериозните компании в такива случаи дават за замяна еквивалентен автомобил или автомобил с по-висок статус. Трябва предварително да се уточни, дали ще бъде възможно да се удължи срока за наем с 1-2 часа, ако е необходимо, или ако условията са строго фиксирани.

Отделна клауза на договора трябва да определя външния вид и професионализма на водача на лимузината.

Разбира се, той трябва да има професионален вид, да е чист, стилно облечен за случая и представителен, както и да има поне 5 години трудов стаж. Обобщавайки всичко гореизброено, можем да заключим, че е важно да подходите много обмислено и сериозно, когато поръчваме лимузина за сватба или друго празненство.

Не се изкушавайте да поръчвате чисто нови и дълги коли. Те ще струват много повече, но не е сигурно, че ще изглеждат по-добре от лимузините, които работят от 10-15 години и имат шикозен лачен блясък. Също така трябва да не пропускате при сключването на договора да включите в него, особено по Ваше мнение, на важни точки.

Класическите цветове са бели или черни, но ако желаете, в големите градове можете да намерите златиста, розова или боядисана лимузина. Необходимо е да се вземе предвид такъв нюанс като капацитета на автомобила: ако има малко гости, една ефектна лимузина за 16-25 гости ще бъде достатъчна. Ако има много гости, най-лесно е да поръчате лимузина и просторен микробус. Напоследък популярни са лимузините в ретро стил, докато вътре са оборудвани с всички съвременни удобства – климатик, аудио система, бар и други удобства на цивилизацията.